De achtertuin van Eindhoven, dé ideale plek om vier gratis evenementen, met onvergetelijke sportieve avonturen te beleven!  Gemeente Eersel, Bergeijk, Bladel en Reusel- de Mierden organiseren van 25 mei tot 15 juni vier gratis evenementen met uitdagende activiteiten! Beleef ieder weekend een uniek evenement, gelegen in de prachtige natuur rond Eindhoven, die wacht op jou! Of je nu een ervaren atleet bent of een beginnende avonturier, er is voor ieder wat wils. Onderstaand hebben we de highlights van onze evenementen uitgelicht, door op de betreffende activiteit te klikken vind je meer informatie over de activiteit & het evenement. Dus waar wacht je nog op?  Schrijf je nu in en ervaar Eindhoven Backyard!

 

Get On Your Bike

Ben jij klaar voor een MTB-fietsbeleving in de achtertuin van Eindhoven? Dan mag je dit niet missen! Op 25 mei hebben we uit-dagende clinics voor beginners. Of je doet de prachtige route met single tracks door de natuur rond Bladel, onder professionele begeleiding. S ’middags kun je nog genieten van een gezamenlijke tocht naar een van de uitdagendste MTB Trails van Nederland.

Ontdek meer

  Volg ons op Instagram                Volg ons op Facebook

Eindhoven Backyard staat voor bewegen in een natuurlijke omgeving. Met de natuur als inspiratiebron realiseren mensen betoverende schoonheid! Zo laten we mensen uit de Brainportregio op een sportieve manier kennis maken met de natuur. Ontdek vier sportieve events op vier verschillende locaties in de Kempen.

 

Oneindig veel gratis activiteiten!