Ga jij graag lekker uit eten? Van gezellige lunchrooms, cafetaria's tot unieke gastronomische concepten, in Bladel is er voor food liefhebbers veel te ontdekken! Geniet van vis, vlees, groenten & fruit, vers gebakken brood, van onze lokale delicatessenzaken. En wat dacht je van een lekkere lunch in een voormalig schoolpand zoals bij Brasserie 't Spoorke? Of ervaar een gastromonisch diner bij De Staet. Ook zijn er tal van gezellige (eet)cafés te vinden langs de omgeving van prachtige natuurgebieden. Waar ga jij als eerste heen voor een hapje en drankje in deze bruisende omgeving? Ontdek hieronder alle cafés & restaurants:

Beleef de gastvrijheid waar de Kempen om bekend staat!

Lang leven het stalen ros! Het ideale vervoersmiddel om heerlijk van terras naar terras te rijden. Wist je dat Liberty Foodbar een officieel Brabants Fietscafé van Visit Brabant is? Dat betekent dat ze naast eten en drinken ook een fietspomp voor je hebben klaarliggen! Vraag bij je bestelling dus gerust naar een routekaart of klik hier om te zien hoe je het snelst naar Liberty Foodbar of een van de andere smaakvolle restaurants/cafés fietst.

Bladel is dé culinaire hotspot van de Kempen

Culinair genieten in de Brabantse Kempen, dat doe je met het Snoeperke! Het Snoeperke zijn 12 hapjes voor de kleine trek. Maak een leuke fiets- of wandeltocht op basis van de knooppunten en laat je verrassen door de lekkere goedverzorgde Snoeperkes!
Ontdek hier(onder) alle Snoeperke punten.