Het shopping centrum van onze gemeente is Bladel centrum! Hier kent gezelligheid geen tijd. Kom je gezellig samen shoppen of struinen over de wekelijkse markt? Bladel heeft een gezellige winkelstraat, een goede mix aan landelijke winkelketens en exclusieve winkels. Ontdek bijzondere cadeau- en interieur winkels, delicatessenzaken waar het water van in je mond loopt en heel veel leuke boetiekjes. Bladel heeft een eigen gezicht en je komt altijd met iets speciaals thuis. Kom en shop till you drop! Ben je moe geworden van het winkelen en rondsjouwen? Strijk dan neer op één van de vele terrassen voor een hapje en een drankje. 

In Hapert heeft ieder z'n specialiteit!

MKB Hapert is een ondernemersvereniging in Hapert met ruim 50 aangesloten ondernemingen waaronder winkels, dienstverlenende bedrijven en horeca. Met ieder zijn eigen specialiteit bieden zij een gevarieerd en kwalitatief aanbod, niet alleen in Hapert, maar zeker ook in de Kempen. Daarbij is het motto: met elkaar staan we sterker, we werken voor en met elkaar aan een gezond ondernemersklimaat.

Ontdek MKB Hapert 

Wanneer zijn de weekmarkten in de gemeente Bladel?

Elke woensdag staan de marktlieden voor je klaar op de weekmarkt in Bladel. Of het nou zomer of winter is, het is er altijd een grote bedrijvigheid. Op elke markt staan enthousiaste marktkooplui met een uitgebreid assortiment. De markt bestaat uit verschillende kramen: van ambachtelijke streekproducten tot de heerlijkste delicatessen, van regionale lekkernijen tot schoenen, stoffen, bloemen en nog veel meer. Zodra je de eerste stap op deze weekmarkt zet, krijg je een gezellig ons-kent-ons dorpsgevoel. Elke week keren de weekmarkten terug en kun je terecht voor je dagelijkse en/of wekelijkse boodschappen, het tijdstip verschilt echter per dorp. 
Ben je nieuwsgierig naar de andere markten? Bekijk ze hieronder!