Ben jij van plan langere tijd in de gemeente Bladel te verblijven? Bijvoorbeeld om uitgebreid te shoppen, een gaaf festival te bezoeken of om heerlijk te genieten van de prachtige natuur. Bij deze accommodaties kun je terecht voor een comfortabele overnachting.
Het aanbod is breed: van luxe hotelkamers tot gezellige kampeerboerderijen. Of ga voor een vakantiepark zoals Landal Het Vennenbos, ideaal voor de kids. Ga je liever voor een romantic getaway voor twee? Ook daar hebben we geschikte opties voor, zoals het genieten
van een ontspannend wellness verblijf bij Gasterij Natuurspa Landschot. Waar kies jij voor?
Boek snel je verblijf, voor een onvergetelijke tijd!

Proef de Kempen

Ga je mee op de fiets? Hoor, zie, ruik, voel en proef de Brabantse Kempen! De route start in Bladel Centrum en is ongeveer 38 kilometer lang. Je kunt deze route ook koppelen aan 'Proef de Kempen 1'. En na zo'n lange fietstocht blijf je toch lekker een nachtje slapen! 

Ontdek de route

Overnachtingsmogelijkheden

Wil jij comfortabel overnachten? Dat doe je in de gemeente Bladel! Verblijf één of meerdere nachten in deze mooie omgeving en sta weer uitgerust op. Kamperen bij de boer, het centrum in lopen vanaf jouw camperplaats, een B&B met welbelovend uitzicht of gezellig met een groep overnachten? Van tent tot landgoed, overnachten kan hier hoe je maar wilt. Scroll onderstaand eens door onze highlights van waaruit je Bladel kunt verkennen.