Ga eropuit en laat je verrassen, je kijkt namelijk je ogen uit in de gemeente Bladel! Ben je op zoek naar rust of reuring? Vanuit de gemeente ontdek je eindeloos veel prachtige natuur, waar je van de rust kunt genieten. Maar er is ook ruimte voor actie! Doe mee met een van de vele activiteiten die hier te beleven zijn. Kom shoppen in de gezelligste winkelstraat van Bladel, ontdek de diverse wandel- en fietsroutes of ga voor een (museum)bezoek bij het verleden & het heden in Heemkamer Pladella Villa. Samen met het hele gezin of gewoon gezellig alleen, het kan allemaal in Bladel! Ga je er mee op uit?

 

Blijf overnachten en geniet nog langer van de gemeente Bladel!

Wil je optimaal kennis maken met onze prachtige gemeente? Trek je stevige stappers aan, huur een (elektrische) fiets en ga op pad! Van het wandelen door de Hapertse Heide tot het met de fiets verkennen van het uitnodigende Ten Vorsel tot het knusse gebied rond de Pals. Of je nu (terrein)fietst door de bossen van Bladel of wandelt op de paden midden tussen het groen, er zijn goede markeringen en mooie routes. En wanneer je benen moe worden kun je in de omgeving heerlijk overnachten en weer uitgerust wakker worden, zodat jij de volgende dag weer helemaal klaar bent voor nog meer avontuur! 

Ontdek het in onze evenementenagenda!

Theater, muziek, tentoonstellingen, lezingen; er is genoeg te beleven in Bladel! Ontdek hieronder wanneer, waar en wat je kunt beleven in onze gemeente. Wekelijks de leukste uittips in je inbox? Schrijf je helemaal onderaan de pagina in voor de nieuwsbrief.

Wat zoek je

Wanneer

In de gemeente Bladel kom je tot rust én tot leven!

Ontdek Bladel op een leuke manier, gewoon te voet, met de fiets of te paard. Maak een specifieke fietstocht met een kaart van ons Visit Informatiepunt, kies voor een van de online wandelingen of haak aan bij een gids. Of je nou een liefhebber bent van kunst op straat, meer wilt weten over de geschiedenis van Bladel of gewoon de dorpen wilt ontdekken, er zit altijd wat voor je bij. Hieronder hebben wij alvast twee mooie route(s) voor je uitgekozen!