Bij Visit Bladel kun je terecht voor informatie over de Brabantse Kempen met in het bijzonder: Bladel, Casteren, Hapert, Hoogeloon en Netersel. Loop de winkel eens gezellig binnen, hier weten ze je te inspireren en informeren en voorzien je van de leukste tips! Ontdek die ene unieke plek voor een lunch die je zelf nooit vond of loop binnen voor een streekproduct, een leuk cadeau, het ruime assortiment aan giftcards of het populaire snoeperke. Je bent van harte welkom! Zien we je snel?

 

Visit Bladel

Onze enthousiaste vrijwilligers vertellen je graag alles over onze mooie omgeving.

Adres: Markt 21a, 5531 BC Bladel
E-Mail: ​info@visitbladel.nl
Telefoonnummer: 0497381750
Openingstijden:
Maandag t/m vrijdag: 10:00 - 16:00 uur
Zaterdag: 10:00 - 13:00 uur
 

  Volg ons op Instagram                Volg ons op Facebook

Een compleet aanbod op onze website kunnen wij alleen bieden dankzij jullie! Help jij mee aan onze bezoekerswebsite? Vertel ons over jouw evenement, je nieuwe geopende locatie of een toeristische tip! Heb je zelf ook een activiteit welke je op de agenda/kalender terug wilt zien? Stuur een mail, met de inspirerende tekst, uiterlijk 2 weken voor aanvang van het evenement, samen met een scherpe, horizontale foto vrij van rechten naar: info@visitbladel.nl

 

Visit Bladel en Visit Reusel-De Mierden zijn één stichting! - Bezoek de website van Visit Reusel-De Mierden door op onderstaande afbeelding(en) te klikken.