Ben jij op zoek naar leuke activiteiten om je kids mee naartoe te nemen? Bladel barst van de activiteiten voor jou en je kinderen.
Laat ze lekker ravotten in de buitenlucht of laat ze klimmen naar hartenlust bij Landgoed de Biestheuvel. Iedere kinderdroom komt uit bij Subtropisch Zwemparadijs Landal het Vennenbos, waar kinderen eindeloos van glijbanen af kunnen roetsjen. Ook zijn er speciale ontdekroutes voor de kids in verschillende dorpen. Nog energie over? Wat dacht je van een middagje naar de (kinder)boerderij, de klimbomen in bij het speelbos Bladel, of trampolinespringen bij speelboerderij de Hooiberg. Bij deze activiteiten vervelen je kids zich geen seconde! Bekijk hier alle activiteiten en laat je verder inspireren! 

         Landal Het Vennenbos              Kabouter Kyrië Avonturenpad                       De Beukentuin

Beleef magie tijdens het Kabouterkoning Kyrië Avonturenpad!

Kabouterkoning Kyrie is een volksverhaal uit het Noord-Brabantse Hoogeloon. Volgens de verhalen was Kabouterkyrië de leider van de kabouters die in de Kempen leefde. De kabouters gingen 's nachts op pad om de boeren en huizen uit de omgeving te helpen. Tijdens de wandelroute kom je langs avonturenpunten, waar de kinderen spelletjes en activiteiten kunnen doen die in het teken staan van Kabouter Kyrië en de natuur. Genieten voor het hele gezin dus!  Ontdek hier het Kabouterkoning Kyrië Avonturenpad.

Heb jij altijd al eens een alpaca willen aaien?

In de dierenwei van Recreatiepark De Achterste Hoef staan 2 prachtige witte alpaca's. Deze alpaca’s worden iedere ochtend gevoerd, maar snoepen graag de hele dag door. Je kunt de alpaca’s daarom voeren met speciale grasbrokken die je uit de voerautomaat kunt halen. Deze brokjes mogen ze zoveel eten als ze willen. Kom jij de alpaca's eens voeren? 

Ontdek hier Recreatiepark De Achterste Hoef

 

Blijf overnachten en geniet nog langer van de Gemeente Bladel!