Wellness, genieten en overnachten in Gasterij Landschot.
Hier in Hoogeloon weten we wat genieten is. Want wat is er lekkerder dan een hele dag in de spa doorbrengen en dan jezelf ‘s avonds i…

Wellness, genieten en overnachten in Gasterij Landschot.
Hier in Hoogeloon weten we wat genieten is. Want wat is er lekkerder dan een hele dag in de spa doorbrengen en dan jezelf ‘s avonds in je badjas af te laten zakken naar je prachtige kamer? NatuurSpa Landschot is gevestigd onder hetzelfde dak als Gasterij Landschot. Ook hier staat genieten met een grote G, hoog in het vaandel. Een oase van rust, riante bedden en vier lichte, hoogwaardig ingerichte suites. Een rustige inrichting met luxe materialen, zacht beddengoed, weldadige stortdouche en dikke badjassen. Bij het ontbijt serveren we vers gebakken brood en allerlei lekkere wisselende streekproducten. Het ontbijt op zich is al de moeite van een bezoekje waard zeggen veel van de gasten. Mooie arrangementen samengesteld in combinatie met een fijne overnachting. De voldoening van een warm welkom in een weldadig verblijf, persoonlijk gastheerschap en de fijne reacties van onze gasten is wat ons drijft.

“for it is in giving that we receive”

Verscholen op een heerlijke plek in het prachtige Brabantse achterland ligt een van de mooist denkbare stilteplekjes die je je zou kunnen wensen. Een verborgen parel die je liever niet met al te veel anderen deelt, maar waar je tegelijkertijd zeker weten over gaat vertellen. Gewoon omdat het zo bijzonder is.

In het jachtige leven van alledag kun je makkelijk overprikkeld raken door alles wat moet en kan, maar ook simpelweg door alle indrukken die je iedere dag weer tot je krijgt. Hier in deze spa & wellness is een plek gecreëerd volkomen vrij van prikkels van buitenaf.

“quiet the mind and the soul will speak…”


De kracht ligt in de kleinschaligheid, de absolute stilte, de rust door gebruik van natuurlijke materialen en in het bijzonder de unieke faciliteiten en de ontspannende hoogwaardige behandelingen met natuurlijke producten. Warme oprechte aandacht en arrangementen waarin ze veel ruimte laten om op jezelf te zijn en zo volledig tot rust te kunnen komen en echt helemaal te ontspannen. Even helemaal tot jezelf komen, in je lichaam zakken met een leeg hoofd en een tintelende blos op je wangen.

Het is alsof je een andere wereld in stapt vanaf het moment dat je aankomt. Na een hartelijke ontvangst mag je jezelf omkleden in een hagelwitte badjas met fijne badslippers en voel je dat de waas van alledag langzaam naar de achtergrond verdwijnt. Hier mag je even gewoon helemaal zijn, hier hoef je niks, moet je niks en mag je vooral heel veel genieten.

De naam NatuurSpa is met veel zorg gekozen. Op deze heerlijke rustige plek komen twee werelden samen. Waar je binnen geniet van de warmte en weldaad van de fijne wellness behandelingen en tussendoor naar buiten kunt in je badjas om te relaxen in het natuurbad of lekker lui in een van de ligstoelen geniet van het natuurlijk uitzicht.

Goed voor jezelf zorgen en af en toe een dagje voor jezelf en elkaar inruimen is zo belangrijk voor het behouden van je vitaliteit en rekkracht, zowel fysiek als mentaal. Neem even de tijd en geniet alvast van de voorpret. Er zijn fijne arrangementen om jou helemaal in de watten te leggen.

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Locatie