Groepsaccommodaties op Landgoed de Biestheuvel

Groepsaccommodatie Landgoed de Biestheuvel

Landgoed de Biestheuvel is een groen landgoed van 23 hectare met diverse groepsaccommodaties, activiteiten en een groot horeca gebouw. Het landgoed is gelegen in Hoogeloon, net onder Eindhoven en Tilburg, in de groene Brabantse Kempen. Zijn jullie op zoek naar een verblijf, diner en/of activiteit met een groep, dan zijn jullie hier aan het juiste adres!

Groepsaccommodaties
De 9 groepsaccommodaties zijn gelegen op het Landgoed achter de oude boerderij en bie…

Landgoed de Biestheuvel is een groen landgoed van 23 hectare met diverse groepsaccommodaties, activiteiten en een groot horeca gebouw. Het landgoed is gelegen in Hoogeloon, net onder Eindhoven en Tilburg, in de groene Brabantse Kempen. Zijn jullie op zoek naar een verblijf, diner en/of activiteit met een groep, dan zijn jullie hier aan het juiste adres!

Groepsaccommodaties
De 9 groepsaccommodaties zijn gelegen op het Landgoed achter de oude boerderij en bieden plaats aan 12 tot en met 43 mensen, met een totale capaciteit van 245 personen. De huizen zijn zowel gezamenlijk als afzonderlijk te huur. Zo zijn er diverse accommodaties die direct met elkaar gekoppeld zijn, maar het is ook mogelijk om één of meerdere losse huizen te reserveren. Zo is er voor elke groep, klein of groot, een passende accommodatie te vinden. Alle huizen zijn voorzien van een woonkamer met bar, eetkamer met complete keuken en een privé tuin met overdekt terras. In de huizen kun je zelf koken, of kies ervoor om de maaltijdservice te reserveren. Hierbij worden één of meerdere maaltijden bij je in de accommodatie bezorgd en hoef je alleen de tafel te dekken. De accommodaties zijn allemaal rolstoeltoegankelijk en drempelloos.

Activiteiten
Als jullie op zoek zijn naar iets meer uitdaging hebben wij op eigen terrein genoeg te bieden. Zo vinden jullie onder andere survival- en klimparcoursen, teamopdrachten, thema activiteiten en een paintball-area! Deze activiteiten worden begeleid door ervaren instructeurs.
Zoeken jullie een wat rustigere activiteit? Denk dan aan een tocht met de elektrische steps, klompengolf of discgolf. Daarnaast behoren ook diverse workshops tot de mogelijkheid.
Met meer dan 30 activiteiten en workshops is er dus voor elke groep een leuk programma samen te stellen.
Overnachten jullie niet bij ons, ook dan zijn jullie van harte welkom voor activiteiten!

Horeca en vergaderen
In het grote horeca gebouw zijn 4 zalen aanwezig die flexibel ingezet kunnen worden voor vergaderingen, bijeenkomsten, diners en feesten. Alle zalen zijn voorzien van de juiste audiovisuele middelen voor een geslaagde bijeenkomst, maar met de disco verlichting is ook een feest geen enkel probleem. Wij verzorgen de hapjes en drankjes en jullie kunnen dansen met jullie gasten. Onze keuken serveert heerlijke buffetten, barbecues en diners en doordat alles in eigen beheer wordt gemaakt, zijn ook allergieën geen probleem.
Van april t/m oktober is ook ons grote terras geopend voor elke fietser en wandelaar die graag even een pauze houdt. Hiervoor hebben we een terraskaart voor een heerlijke lunch of een gebakje bij de koffie.

De Kempen
De Belgische en de Nederlandse Kempen bieden naast de historie, ook veel prachtige natuurgebieden en Bourgondische charme. In de Kempen zijn leuke winkeltjes, kindvriendelijke adresjes, antiek- en brocante markten en sfeervolle terrasjes te vinden. In de directe omgeving van Landgoed de Biestheuvel kun je zwemmen, fietsen en golfen. Je kunt natuurlijk ook genieten van de rust bij de accommodatie of een partijtje jeu de boules spelen. Voor de kinderen hebben we een doolhof, diverse sportvelden, een heerlijke speeltuin met klimrekken en zelfs een airtrampoline.
Heb je interesse in onze mogelijkheden, neem dan vrijblijvend contact op via ons e-mailadres info@biestheuvel.nl of bel naar 0497-591 257

Kenmerken

Neem alvast een kijkje

Locatie